Časopisy na letných dobrodružstvách

Skauting, Súťaž
294
Foto: Damián Suvák

Skautské časopisy s vami toto leto cestovali a prežívali vaše letné dobrodružstvá, a veru ich nebolo málo! Do súťaže ste sa zapojili spoločne s viac ako šiestimi desiatkami fotografií.

Na cestách

Vaše fotky sú dôkazom, že Džungľa, Skaut aj Médium boli súčasťou vašich letných dobrodružstiev. Vychutnali si zurčanie táborových potokov, užil si výhľady na vodopády aj iné prírodné úkazy a ochutnal slanú morskú vodu, a to doslova! Mnohí z vás využili možnosť zapojiť sa do súťaže viackrát, a tak ste nám pomohli vykresliť predstavu trás a miest, kadiaľ časopisy cestovali.

Väčšina miest a lokácií, kam ste spoločne s časopismi zavítali, bola na Slovensku. Spoznávanie krás našej domoviny tak krásne dopĺňali výlety do zahraničia, ktorých zase nebolo vôbec málo!

S časopismi po Slovensku

Vysoké Tatry či Slovenský raj,  časopisy sa na vašich turistikách skutočne vyžili! Kľak, Kečka, Veľký Manín, Magura, Veľký Inovec, Machový vodopád v Slovenskom raji, Studený vodopád vo Vysokých Tatrách, Nemšovské jazerá či hrady Tematín alebo Ľubovniansky hrad – tam a ešte na mnohé iné miesta časopisy vďaka vám zavítali. Okrem toho navštívili Čičmany, prešli si ferratou Dve veže a dokonca boli súčasťou aj táborového prepadu.

Za hranicami

Najnavštevovanejšou zahraničnou krajinou, kam ste si časopis zobrali so sebou, bolo Chorvátsko. S časopismi ste zavítali aj na sever, do Poľska, aj do hlavného mesta Česka, Prahy. Okrem týchto miest sa letné čísla pozreli na rôzne miesta v Taliansku, San Maríno alebo Bulharsko. Hádam najmajestátnejším výletom, ktorý toto leto hociktorý časopis zažil, bol výšlap Média na Mont Blanc!

Foto: Klára Štefánková, Ivan Štefánek a Martin Šumichrast na Mt. Blancu vo výške 4809 m. n. m. s časopisom Médium

Výhercovia losovania

I keď prišlo fotiek neúrekom, výhercovia poukážky môžu byť len traja. Prinášame vám autentické video losovania výhercov letnej súťaže.

Upload na YT ako „nezaradené“ video – Losovanie letnej súťaže so skautskými časopismi „Na cestách“

Vylosovanými výhercami 30 € poukážky do skautského obchodu ScoutShop.sk sa za každý časopis stávajú:

Džungľa

Foto: Veronika Rondová z 23. zboru Nitrava – Jazero Kráter pri Vyšných Ružbachoch

Skaut

Foto: Lucia Knapová z 93. prístavu Tortuga Trenčín – pri Medvedej Skale v Modre

Médium

Foto: Veronika Chrvalová – pláž pri Lorete v Taliansku

Gratulujeme!

Okrem hlavnej výhry z losovania sme sa rozhodli niekoľkých z vás oceniť drobnou vecnou odmenou za nápadité fotky či zaujímavé miesta, kam ste Skauta zobrali.

Tu je len malý výber fotiek z vašich letných ciest s časopismi, ktoré ste nám do súťaže zaslali.

Foto: Kamila Suváková
Foto: Ondrej Biznar
Foto: Lucia Pastirikova

Pod hashtagmi

Okrem zapojenia sa e-mailom ste mali možnosť pripojiť sa do súťaže aj prostredníctvom sociálnych sietí.

14. zbor nelenil a pripravil video, do ktorého sa zapojila snáď väčšina tábora!

A i keď po skončení súťaže, časopis Médium obehol účastníkov 30. svetovej konferencie v ISGF v Granade!

Ďakujeme všetkým, ktorí sa do súťaže zapojili, a tešíme sa na vaše cesty s vašimi obľúbenými skautskými časopismi a, ktovie, vidíme sa zase o rok!

ZDIEĽAŤ