Zimné číslo časopisu Skaut

Skauting
1801

Ešte ani nestihlo jesenné číslo zapadnúť prachom a už si väčšina z vás našla vo svojich poštových schránkach nové, ešte horúce zimné číslo časopisu Skaut.Tí, čo si ho ešte nenašli nech nezúfajú. V najbližších dňoch ho tam isto budú mať.

Posledný tohtoročný Skaut sa celkom pochopiteľne z veľkej časti venuje vianočnej téme – Betlehemskému svetlu, ktoré na naše krásne malé Slovensko opäť zavíta. V Skautovi tiež nájdete kompletný prehlad púte tohto svetielka radosti a pokoja.

Jamboree na Slovensku?

Áno. Presne tak. Už budúci rok sa na Slovensku pod Tatrami uskutoční jedna z najväčších skautských akcií za posledných osem rokov. Tie najnovšie informácie o 11. stredoeurópskom jamboree sa dočítate práve v Skautovi.

11. stredoeurópske jamboree bude už budúci rok. Kde inde ako na Slovensku.

Tá naj akcia!

Už je to mu niekoľko rokov, čo sa stalo Radcovské fórum jednou z najobľúbenejších akcií na Slovensku. Chcete vedieť ako to na ňom vyzeralo tento rok? Alebo si chcete len zaspomínať? Tak čítajte na stranách 10 až 13!

V zimnom čísle sa dočítate aj o tohtoročnom Radcovskom fóre.

V najnovšom Skautovi okrem vyššie spomenutých tém nájdete aj článok Päť tipov k roznášaniu Betlehemského svetla, veľmi zaujímavý článok Skauting v Burundi, vysvetlenie Načo je nám Ústredie, návod ako odlievať stopy, recepty na Fantastickú Marlenku a Truffles au chocolat a veľa veľa ďalšieho.

Koordinátor Betlehemského svetla na Slovensku. V rokoch 2011-2022 šéfredaktor skautských časopisov Skaut a Médium.
ZDIEĽAŤ