Pridajte sa k nám v zlepšovaní dobrovoľníctva v skautingu!

Rozvoj
152
Foto: Timotej Škrepták

Chcete prispieť k vytváraniu lepších podmienok v oblasti dobrovoľníctva v Slovenskom skautingu? Pridajte sa k pripravovanej diskusii o spokojnosti dobrovoľníkov – jednej z priorít Stratégie 2030! Privítame všetkých, ktorí by sa chceli vyjadriť k tomu, čo funguje či naopak nefunguje v súčasnom dobrovoľníckom systéme, a ktorí by chceli formovať budúcnosť dobrovoľníctva v skautingu.

Vo facilitovanej diskusii pod odborným vedením našej mentorky Betky, ktorá sa dlhodobo venuje práci s dobrovoľníkmi a nastavovaniu funkčných dobrovoľníckych systémov v organizáciách, spoločne pomenujeme problematické miesta v cykle dobrovoľníka a nájdeme priestor na zlepšenie. 

Hlasujte za vhodný termín v Doodle kalendári a pridajte sa k tejto dôležitej diskusii. Je pre nás kľúčové počuť váš hlas a priame skúsenosti s dobrovoľníctvom naprieč všetkými úrovňami a oblasťami v Slovenskom skautingu, pretože iba spolu môžeme nastaviť zmenu, ktorá bude naozaj efektívna a citeľná v rámci celej organizácie.

Odkaz na Doodle kalendár: https://doodle.com/meeting/participate/id/e53ZzlRb

Zároveň by sme radi oznámili, že ide iba o prvé z množstva stretnutí k téme Spokojnosti dobrovoľníkov, ku ktorým sa môžete voľne pridať. V novembri, 19.11. 2024 o 16:00 h, pre vás pripravujeme na túto tému workshop v Bratislave. V prípade záujmu zúčastniť sa, neváhajte vyplniť formulár:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc14U3z8AcnGhMJ8_5uSSGT5Kn82g_IyfhjjwrOfws1ie77gg/viewform?usp=sf_link

Bližšie informácie s Vami budeme v blízkych týždňoch komunikovať.

Tešíme sa na vás!

Predseda / predsedníčka Rady pre rozvoj: rozvoj@skauting.sk
ZDIEĽAŤ