Ako môžeme zlepšiť naše webové stránky a komunikáciu? Pomôžte nám svojím názorom!

Komunikácia
227

Aby Slovenský skauting mohol napredovať aj v digitálnom svete, potrebujeme pochopiť, čo vám ako členom najviac vyhovuje, aké informácie hľadáte, a ako jednoducho sa k nim dostávate. Práve preto sme pripravili dotazník, ktorým sa snažíme zistiť, ako vám môžeme uľahčiť prístup k dôležitým skautským informáciám a zlepšiť priestor pre vzájomný dialóg.

Čo sa chceme dozvedieť?

V dotazníku sa zameriavame na štyri kľúčové oblasti:

  1. Aké typy informácií sú pre vás najdôležitejšie – zistíme, ktoré informácie hľadáte najčastejšie a či sú ľahko dostupné.
  2. Jednoduchosť prístupu k informáciám – chceme vedieť, ako sa vám orientuje na našich webových stránkach, či sú pre vás prehľadné a intuitívne.
  3. Spokojnosť s možnosťami pre otvorený dialóg – zaujíma nás, či ste spokojní s priestormi, ktoré máte na vyjadrenie svojho názoru, a či sa cítite vypočutí.
  4. Návrhy na vylepšenia – hľadáme nápady, ktoré by mohli zlepšiť prehľadnosť našich stránok alebo možnosti komunikácie.

Optimalizácia internej komunikácie – Stratégia 2030

V rámci stratégie do roku 2026 plánujeme modernizovať naše webové domény. Tento proces zahŕňa audit súčasných stránok a analýzu používateľskej skúsenosti, následne schválenie stratégie revitalizácie a spustenie projektu modernizácie webových sídel.

Vaše odpovede nám pomôžu zistiť, ako blízko sme k týmto cieľom, a kde môžeme veci zlepšiť.

Prečo je vaša účasť dôležitá?

Dotazník je určený pre všetkých členov, ktorí aktívne používajú naše webové stránky a zapájajú sa do diskusií. Aby sme získali dostatočne reprezentatívne dáta, potrebujeme aspoň 200 relevantných odpovedí. Tento počet nám umožní analyzovať výsledky so spoľahlivosťou 95 % a určiť ďalšie kroky na zlepšenie.

Dotazník bude dostupný približne do konca novembra alebo do naplnenia cieľového počtu odpovedí. 

Prieskum nájdete kliknutím na tlačidlo dotazník:

Pomôžte formovať budúcnosť skautskej komunikácie

Ak vám záleží na tom, ako jednoducho sa dostávate k dôležitým informáciám a ako sa s vami komunikuje, teraz máte príležitosť ovplyvniť to. Vaše odpovede budú kľúčom k tomu, aby sme sa mohli zlepšovať a prispôsobiť obsah na našich kanáloch vašim potrebám.

Váš názor je pre nás cenný. Spoločne môžeme dosiahnuť, aby sa Slovenský skauting stal ešte lepším miestom pre každého člena!

predsedníčka Rady pre komunikáciu - komunikacia@skauting.sk
ZDIEĽAŤ