Zaži stíšenie

Duchovno
41
Foto: Vladislav Kakody

Milý vodca, túžiš po oddychu a inšpirácii, ktorá ťa znova naplní energiou? Potom sa k nám pridaj na víkendovku Koruna, ktorá sa uskutoční od 29. novembra do 1. decembra 2024 na malebnej Chate Kanné v Šindliari.

Tento víkend nie je len o oddychu – je to šanca pozrieť sa na seba, na svoju službu a na svoju vodcovskú cestu z nového uhla. V prostredí ticha a pokoja prírody si nájdeš čas na stíšenie, duchovné obnovy a spojenie s ľuďmi, ktorí ťa pochopia. Ak hľadáš priestor na načerpanie sily, reflexiu a rozvoj – toto je miesto, kde to nájdeš.

Prečo by si mal/a prísť?

  • Stíšenie v prírode – nočné prechádzky, meditácie, svetlo sviečok a pokojná atmosféra lesa, kde môžeš vypnúť a venovať sa len sebe.
  • Prednášky a diskusie, ktoré ťa inšpirujú k osobnému a duchovnému rastu – ako hľadať vnútorný pokoj, ako zvládať stres a ako sa stíšiť v každodennom živote.
  • Workshopy a kreatívne aktivity, ktoré ti pomôžu nájsť nové nástroje pre tvoj duchovný rozvoj a vodcovské schopnosti.
  • Zdieľanie s inými vodcami, ktorí prežívajú podobné výzvy a otázky – tu zistíš, že na svojej ceste nie si sám.

Program je prispôsobený tak, aby si mohol využiť ticho na svoj vlastný spôsob. Či už ti je bližšia meditácia, modlitba alebo rozjímanie, Koruna ti dá priestor na to, aby si našiel to, čo potrebuješ.

Dátum: 29.11. – 1.12.2024
Miesto: Chata Kanné, Šindliar
Účastnícky poplatok: 30 eur (podrobnosti o platbe po registrácii)
Prihlasovací formulár: nájdeš na tomto odkaze

Nech už hľadáš nový pohľad na seba alebo len čas na oddych – pridaj sa k nám a nájdi silu, ktorá ti pomôže pokračovať. Tešíme sa na teba!

predsedníčka Rady pre komunikáciu - komunikacia@skauting.sk
ZDIEĽAŤ