Napínavý súboj: Kaktusky si vydobyli prvenstvo

Akcia
660
Foto: Matúš Mahút

Priatelia, určite ste boli zvedaví, ako dopadlo výberové konanie. Ale pekne po poriadku. Do užšieho výberu postúpilo šesť rodín a to: Gama, Vodné solifugy, Kaktusky, Čierne ovce, Líšky a Kaktusky. Ešte ani nestihli doraziť na základňu a už plnili úlohy. Samozrejme sme si nemohli dovoliť, aby našu základňu navštívila rodina, ktorá nie je schopná nájsť utajené miesto…

Náročná cesta

Cestou na utajené miesto získavali družiny lístky do tomboly – sme predsa kultivovaní ľudia z lepšej spoločnosti. Po úspešnom dosiahnutí cieľa, na nich čakala slávnostná večera, kde vybrané rodiny ukázali ich dokonalé znalosti z oblasti etikety. Po náročnom úvode nastal konečne odpočinok.

Foto: Matúš Mahút

…nikdy nespí!

Problémom je, že biznis nikdy nespí a tak sme naše rodiny pekne-krásne zobudili a ukázali im v praxi, ako to u nás funguje. Počas honobenia si komodít, si však neuvedomili, že musia dávať pozor aj na sklad. Ráno sme sa dozvedeli, že konkurenčná firma nám ukradla člena rodiny. Našej rodiny! Veľa nechýbalo, aby sme celé výberové konanie zrušili, pretože toto sa nerobí! Uchádzači mali jedno šťastie, že našli nášho milovaného donna Mësitta.

Foto: Matúš Mahút

Bol to boj!

V priebehu dňa si vyskúšali uchádzači veľa praktického, ako napríklad kopať jamu na mieru alebo zháňať citlivé informácie. V závere dňa sme objavili nový sklad komodít, ktorý vlastnili naši protivníci a … Nehodno písať, čo sa dialo. Bol to boj. Tvrdý. Nie všetci prežili. Mnoho bolo zranených. A chcelo to odplatu. Na to sa podujali rodiny v zácviku. Zháňali komodity, aby aspoň takýmto spôsobom uškodili protivníkom a dosiahli aké-také zadosťučinenie…

Foto: Matúš Mahút

Víťazom sa mohli stať len jedni

Nebudem to ďalej naťahovať. Po dlhom a veľmi komplikovanom rozhodovaní, sa našimi nasledovníkmi stali Kaktusky zo 117. zboru Horné Srnie – Nemšová. My ako rodina sme sa konečne mohli odobrať na sladký odpočinok na Sicíliu. Veríme, že sa Kaktusky o náš rodinný biznis dobre postarajú.

Foto: Matúš Mahút

Rozhovor s víťaznou družinou si môžete pozrieť tu:

PS: Samozrejme sme si užili skvelý víkend v rodinnej atmosfére, pričom sme utužovali družinové aj medzidružinové vzťahy, vycibrili naše praktické zručnosti a zažili prirodzenú rivalitu. Všetkým zúčastneným ďakujeme a tešíme sa opäť o rok na kohokoľvek, kto sa do súťaže nebude báť prihlásiť.

Foto: Matúš Mahút

Poradie výsledkov:

1. Kaktusky – 117. zbor sv. Františka z Assisi
2. Čierne ovce  – 1. zbor Baden Powella
3. Vodné solifugy – 53. zbor Gentiana Dolný Kubín
4. Gama – 91. zbor Bratislava
5. Líšky – 45. zbor Posledného Spojenectva
6. Kaktusky 123. – 123. zbor rytiera Donča Zvolen

Družina Čierne ovce – Foto: Matúš Mahút
Družina Vodné solifugy – Foto: Matúš Mahút
Družina Gama – Foto: Matúš Mahút
Družina Líšky – Foto: Matúš Mahút
Družina Kaktusky 123 – Foto: Matúš Mahút

Tím Družiny roka – Júlia Fedorová

ZDIEĽAŤ